суботу, 13 липня 2013 р.

Львівський міжрегіональний ярмарок «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє»

                            Участь бібліотеки у ярмарку

9-10 липня 2013 р. у м. Львові в приміщенні Українського католицького університету проходив Міжрегіональний ярмарок «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє», на якому бібліотека-філія с.Забужжя презентувала інноваційні послуги, що надаються тут та проект "Промінь надії" який зараз реалізовує.


   На офіційній церемонії відкриття Ярмарку з вітальним словом виступили: головний менеджер програми «Бібліоміст» Меган Волк, начальник відділу аналізу та прогнозування діяльності бібліотек Міністерства культури України Лариса Нікіфоренко, завідувач науково-методичного відділу Національної парламентської бібліотеки України Інна Цуріна, заступник голови Львівської ОДА Ірина Романів та заступник начальника управління культури Львівської міської ради Ірина Магдиш.
   


Протягом двох днів учасники працювали на експозиції унікальних бібліотечних проектів та спільно створювали майбутнє власних закладів та бібліотечної сфери в цілому. Проект "Промінь надії", представлений зав. бібліотекою Світланою Колядою та волонтерами проекту, визнано одним з найяскравіших на експозиції (http://zik.ua/ua/news/2013/07/08/418044).
   

На ярмарку перебували майже 200 учасників з Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької та Хмельницької областей завітали на експозиції унікальних бібліотечних проектів. 






На Львівському міжрегіональному ярмарку інновацій - делегація з Сокальщини: директор Сокальської РЦБС Тетяна Лобода, методист Людмила Дідик, волонтери проекту Оля Коляда та Олеся Врубель.












 Свіжі знайомства, зустрічі з старими друзями, обмін досвідом та просто веселе спілкування - справжній ярмарок, на якому головним було створення моделі бібліотеки майбутнього.




 А з  директором  Львівської Обласної універсальної наукової бібліотеки Іваном Сварником волонтери та бібліотекар чудово поспілкувались та знайшли спільні музичні уподобання.


Під "прицілом" телекамер

Хороша зустріч з чудовою людиною -Ларисою Лаптєвою



Виступ на конференції

Олена Шматько вручила подяку за участь у ярмарку



Закінчення експозиції.

Організатори Ярмарку: Програма «Бібліоміст», Львівська обласна універсальна наукова бібліотека, Львівська міська громадська організація «Інститут політичних технологій»

7 коментарів:

  1. Я дуже рада, що Ваш досвід оцінили настільки достойно. Крім того, мені було приємно познайомитись з Вами і вашими чудовими волонтерами. Бажаю нових звершень, хороших читачів і перемог!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Ларисо!Рада чути хороше слово від колеги. А волонтери мої і справді молодці! Бажаю Вам успіхів, натхнення на нові ідеї, цікавих поїздок! Бібліотекарям нема коли нудьгувати)))

      Видалити
  2. Ви як завжди неперевершені!!! так тримати!)

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже дякую вам за хороші слова!

    ВідповістиВидалити
  4. Багато живете! У вас і павільйони бібліотечні є....

    ВідповістиВидалити