понеділок, 26 листопада 2012 р.

Завершення проекту


Про результати проекту «Організація творчого колективу за участі молоді та дітей з особливими потребами на базі Народного дому с. Забужжя» розповіла бібліотекар Світлана Коляда. Протягом року тут проводили багато заходів – це державні свята, творчі огляди, зустрічі, літературні читання, куди залучали і неповносправних дітей та молодь. З ними працювали директор Народного дому Володимир Мисюта та художній керівник Юлія Мисюта. У рамках проекту було придбано ноутбук, шафу для одягу, столи та крісла для Народного дому. Програма «Бібліоміст» забезпечила сільську бібліотеку трьома комп'ютерами, принтером та сканером. Районна рада профінансувала доступ до мережі Інтернет та постійну оплату за нього. Це дозволило навчати, проводити тренінги для місцевих дітей і молоді, а також для тих, хто має інвалідність. Для них у Народному домі проводилась «Школа лідера». Окрім цього, позитивним результатом є розвиток волонтерства, лідерства та благодійництва серед місцевих школярів. Сокальська районна асоціація інвалідів щиро вдячна учням 811 класів ЗШ ІІІІ ступенів села Забужжя, директором якої є Ігор Гурський, які взяли активну участь у проекті.
«Проект завершився. Головне те, що діти здружилися, стали більш життєрадісними та щасливими. Тож будемо продовжувати нашу діяльність у цьому напрямку. Позитивним є те, що в Народному домі створені комфортні умови для відвідувачів та людей з обмежeними можливостями – збудовано зручний пандус, за що щиро дякуємо приватному підприємцю Володимиру Даньчаку», – підкреслила бібліотекар Світлана Коляда. 
Нещодавно пані Світлана спільно із Сокальською районною асоціацією інвалідів написала новий проект, який має назву «Промінь надії». Його визнали одним з кращих. І нині діти чекають на його фінансування за програмою «Бібліоміст».
Детальніше: http://golossokal.com.ua/cikavo/dlya-samorealizacii-nuzhna-pomoshh.html

Немає коментарів:

Дописати коментар